Om MorShibas

 MorShiba’s kennel finner ni i Torsås, som ligger mellan Kalmar och Karlskrona.
Vi har tillstånd från Länsstyrelsen enligt 16§ djurskyddslagen, att bedriva vår kennelverksamhet.
Vi är medlemmar i Svenska Kennelklubben och är godkända av SKK’s Kennelkonsulent.

kontakt
morshibas@telia.com
070-3915965

Jag heter Ninni och min familj består av, maken Janne och våra två flickor, Erika och Gill och Jannes grabb Pelle som alla är utflugna. De minsta i skaran av tvåbenta är våra ”Guldklimpar” barnbarnen, Meja, Alexander, Linn och Erik.
De fyrbenta medlemmarna i dagsläge är, våran katt Busan.  Bordercollierna, Ezz och Xo. Våra chihuahua, Dolorezz, James, Maizzy, Lumizz och Najjzz .

Jag har alltid velat ha egna djur, men tyvärr så var min mor allergisk mot pälsdjur.
Jag släpade hem kattungar, kanin, guldhamster, marsvin och fågelungar som ramlat ur boet. Men jag fick naturligtvis inte behålla något av djuren. Jag fick nöja mig med att gå ut och rasta grannskapets hundar.

Janne och jag träffades på 70 talet och då hade han två boxer tikar med sig i boet. 1983 köpte vi två  collie tikar och en Tervur som vi tävlade i lydnad med.

Jag hade uppfödning av perserkatter under 80 talet. 1987 startade vi vår kennel och födde då upp collie i liten skala fram till 1995.

2000 kom vi i kontakt med två chihuahua damer. Så underbara, charmiga och tuffa. Vi blev helt sålda på denna ras.

December 2001 skaffade vi oss vår första chihuahua, Lång-O-Liten Luciano Pavarotti  ”Robban”. Han är MH-testad 2003 med godkänt resultat och skott. Ni kan läsa mer om det om ni klickar in på hans sida.

2002 fick vi glädjas åt att få hem Chiwaows Sweet Sonique ”Ninja”. April 2003 fick Ninja sin första valp, Alizz som blev kvar i kenneln fram till sommaren 2007, då hon flyttade till en familj i Stockholm. Efter Ninjas kull 2006, blev Anizzette kvar i kenneln. Ninja som nu är pensionär, flyttade till Stockholm 2010, där hon nu blir ompysslad och älskad av Ulla.

Sommaren 2006 var vi till Norge och hämtade Nika Sweet Love ”Jazza”.

2006 flyttade det in en ny tik hos oss. Colldream Leonora ”Lisa”. Efter Lisas kull 2007 blev Clarizza kvar i kenneln.  2009  föddes Chippzz, även han blev kvar i kenneln.

2008 Inporterades  Music Velvet Wellington Boots ”Pedro” från Italien.

Efter Anizzettes andra och sista kull 2009, blev Dolorezz kvar i kenneln. Nu mera bor Anizzette hos Cailin som går på Hundgymnasiet.

2011 hämtade vi hem Pandillo de Besito Querida Elise, som vi hoppas ska tillföra kenneln lite nytt blod.

Nu har många av dem vandrat vidare till Hund himlen och nya har fått tagit deras plats.  

Kommentarer är stängda.